Sukitus

Vanhojen talojen viemäriputkissa esiintyy jatkuvasti ongelmia, koska vanha viemäriputki kuluu jatkuvasti ja hajoaa vuosikymmenien aikana. Jos rakennusten putkistoa korjataan käyttäen perinteisiä menetelmiä, niitä joudutaan piikkamaan auki ja korjaamaan uusilla putkilla. Tämän kaltainen saneeraus on vanhanaikainen, kallis ja aikaa vievä menetelmä ja aiheuttaa monesti vaivaa omistajille.

Nykyään voidaan korvata rikkinäisiä ja kuluneita viemäriputkia käyttäen uudenaikaista, tehokasta ja edullisempaa saneerausratkaisua. Tämä uusi ratkaisu, jota käytetään nykyään vanhojen rakennusten putkisaneerauksessa, on viemärisukitus.

Sukitus on paljon edullisempi kuin perinteinen putkiremontti, koska sukitusputki kestää vähintään 50 vuotta ja vastaa laadultaan sekä ominaisuuksiltaan uutta muoviputkea. Sukitusremontti on vaivaton prosessi, ja asukas voi asua talossa koko prosessin ajan.

20190621_212711

Palvelut

Hankesuunnittelu

Autamme taloyhtiötä valitsemaan kohteelle laadukkaan sukitusurakoitsijan tekemällä viemärisaneerauksesta suunnitelman ja laatimalla sen pohjalta tarvittavan aineiston urakan tarjouspyynnölle.

Projektinjohto ja valvonta

Saneeraustyön aikana hoidamme projektin johdon ja valvomme urakoitsijan työsuorituksen. Urakan jälkiseuranta hoidetaan YSE98 mukaisen kahden vuoden takuun loppuun saakka.

Johdamme urakoitsijan saneeraustyötä ja valvomme työsuoritusta saneeraustyön aikana. Urakan jälkeen hoidamme seurannan kahden vuoden takuun ajan. Takuu on YSE 1998 mukainen.

Kuntotutkimus

Autamme taloyhtiötä putkiremontin päätöksessä tekemällä kuntotutkimuksen. Kuntotutkimuksella selvitämme viermäriputkien kunnon, jolloin voimme antaa arvion viemäriremontin laajuudesta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Valitsemalla pätevän suunnittelijan ja valvojan viemäriremotille säästät kustannuksissa ja varmistat ettei remontin hinta nouse suunniteltua suuremmaksi.

blueprint-964630_1920

Suomen Sukitusvalvonta

Y-tunnus: 3002658-6
Kiertotie 13
07230 Askola

Tietoa evästeistä | Tietosuojarekisteriseloste

© 2019 Suomen Sukitusvalvonta

Sivuston toteutus MuseTech